SEGRE

MÚSICA ENTRETENIMENT

Lleida estrenarà un nou festival amb propostes urbanes i electròniques amb Morad com a cap de cartell

El Mediterranea se celebrarà a l'Espai Firetes el dissabte 10 de setembre

Nil Moliner, en el Magnífic Fest de Lleida el 19 de juny passat.

Nil Moliner, en el Magnífic Fest de Lleida el 19 de juny passat.JORDI ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou festival musical arribarà aquest 2022 a la ciutat de Lleida. Després de l’èxit de la segona edició del Magnífic Fest aquest mes de juny, la capital del Segrià acollirà el Mediterranea Festival el proper setembre. Durant un sol dia, el dissabte 10, més de 20 artistes actuaran a l’Espai Firetes, al Camí Municipal de Grenyana, en un esdeveniment que espera atreure prop de 7.000 persones entre els diferents escenaris.

“Fa vuit anys que celebrem el festival a Roses amb aforaments de més de 5.000 persones en cada edició i amb molt públic d’altres ciutats catalanes. Ha arribat el moment d’atansar la nostra proposta a aquestes localitats”, va explicar a SEGRE Salvador Avellana, promotor del festival. El traper barceloní d’origen magrebí Morad és el cap de cartell de la primera edició del certamen.

A ell se sumaran artistes com la cantant Kate Ryan, el DJ Ricardo F, el productor de gènere urbà José de las Heras o les compositores de temes tan mítics com el flying free de Pont Aeri, Maria Dacal i Eva Martí. La música lleidatana també serà present en aquesta proposta i els artistes participants es donaran a conèixer les properes setmanes després d’un concurs que han llançat a les xarxes del festival.Per la seua part, des de l’ajuntament de Lleida el regidor de Festes, Ignasi Amor, va expressar la seua satisfacció de comptar amb una proposta com aquesta a la ciutat. “Que arribi un altre festival és sinònim que tenim bona imatge com a ciutat organitzadora i a nivell turístic.

L’escena musical està augmentant i a Lleida no podem quedar-nos enrere. Els inversors i els promotors ens veuen com un punt neuràlgic per a aquest tipus d’esdeveniments i hem d’aprofitar-ho.”

tracking