SEGRE

VÍDEO: Així avancen les obres del nou Museu Morera de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del nou espai, a la rambla Ferran, que acollirà la seu del Museu Morera segueixen en marxa i está previst que finalitzin a finals d'aquest 2022. La Paeria espera obrir-lo al públic durant el primer semestre del 2023. S'ha de recordar que la primera pedra d'aquest equipament es va col·locar al gener del 2019 i que en aquell moment es preveia que les obres s'enllestirien en un termini de dos anys, tot i que diverses complicacions, amb la pandèmia i una aturada de les obres pel mig que van fer perillar els fons europeus han allargat la construcció de l'equipament.

De moment, a través d'un vídeo penjat al canal de youtube del Museu d'Art Jaume Morera, podem veure com l'espai de l'Antiga Audiència es va modificant per acollir el nou Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida.

Vista de l’exterior de l’antiga Audiència, amb el cartell que anuncia les obres del Museu d’Art de Lleida al costat de l’entrada principal.

Vista de l’exterior de l’antiga Audiència, amb el cartell que anuncia les obres del Museu d’Art de Lleida al costat de l’entrada principal.AMADO FORROLLA

tracking