SEGRE

CINE PEL·LÍCULES

El Festival de Toronto estrenarà el nou film de Jaume Balagueró, 'Venus'

Arriba a les sales espanyoles el 2 de desembre

Ester Expósito, Jaume Balagueró i Álex de la Iglesia, a Sitges 2021.

Ester Expósito, Jaume Balagueró i Álex de la Iglesia, a Sitges 2021.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Venus, la nova pel·lícula de terror del cineasta lleidatà Jaume Balagueró, protagonitzada per Ester Expósito, s’estrenarà mundialment en la pròxima edició del Festival Internacional de Cine de Toronto (TIFF), que se celebrarà en aquesta ciutat canadenca del 8 al 18 de setembre. El certamen ha seleccionat especialment la cinta de Balagueró per a una de les seccions més especials, Bogeries de mitjanit. El film, que ha estat coescrit amb Fernando Navarro, conjura el terror còsmic en un edifici als afores de Madrid.

El repartiment de Venus, que arribarà a les pantalles espanyoles a partir del 2 de desembre, compta també amb Ángela Cremonte, Magüi Mira, Fernando Valdivieso i Federico Aguado. S’ha de recordar que Balagueró va presentar l’any passat al Festival de Sitges el projecte d’aquesta nova pel·lícula, que ha suposat el retorn del director lleidatà al gènere de terror després de la seua incursió en el thriller amb Way Down, estrenada l’any passat. Acompanyat llavors per la protagonista, Ester Expósito, coneguda per la sèrie Élite, Balagueró va explicar que per a la pel·lícula Venus, que va definir com “desmesuradament d’horror, violenta i bruta”, es va inspirar en un conte de H.

P. Lovecraft, Els somnis de la casa de la bruixa. El cineasta va avançar llavors que seria “un film d’horror, hiperrealista i supernaturalista; una combinació molt suggeridora i interessant”.Venus, el rodatge de la qual va finalitzar al febrer, serà el segon títol del segell The Fear Collection, impulsat pel cineasta Álex de la Iglesia i Sony, en associació amb Amazon Prime Video, marca de “monstres, terror, sang i gent dolenta” que va estrenar el mateix director basc amb el film Veneciafrenia.

tracking