SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Festival Orígens a la Pobla de Segur amb Gemma Humet, Ginestà i Ramon Mirabet

Roger Mas, a la primera edició del festival Orígens, el 2020.

Roger Mas, a la primera edició del festival Orígens, el 2020.PALLARS MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ermita de Sant Miquel del Pui de la Pobla de Segur serà l’escenari, aquest cap de setmana que ve, de la tercera edició del festival Orígens, un cicle de tres concerts organitzat per Etsona Music Arts Projects i la Fàbrica CTretze, amb la col·laboració de l’ajuntament d’aquesta localitat del Pallars Jussà. El certamen ha programat les actuacions de Gemma Humet, Ginestà i Ramon Mirabet. La cantautora i pianista de Terrassa obrirà el festival divendres presentant els temes del seu últim disc, Rere tot aquest fum.

Dissabte serà el torn del duo barceloní de pop-folk Ginestà, també amb nou treball discogràfic, Suposo que l’amor és això. Finalment, l’artista de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet tancarà diumenge la tercera edició de l’Orígens interpretant les cançons del seu quart àlbum, Free. L’obertura de portes de les tres actuacions serà a les 19.00 i l’inici dels concerts, a les 21.00.

Les entrades (Gemma Humet 16 € i Ginestà i Ramon Mirabet, 18 euros; també abonament a 44 euros), es poden adquirir a la Fàbrica CTretze de la Pobla de Segur o a la pàgina web origensfestival.cat. L’ermita acollirà una exposició sobre la història de les Esplugues de Segur i el Pui de Segur, considerats els orígens de la Pobla de Segur.

tracking