SEGRE

NOVETATS LITERATURA

Presenten a Vielha 'Mochi de Té Verde', literatura infantil ambientada a Aran

La gosseta Mochi real i un exemplar del llibre ‘Mochi de Té Verde’.

La gosseta Mochi real i un exemplar del llibre ‘Mochi de Té Verde’.ALEJANDRA FERRER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandra Ferrer presenta aquesta tarda, des de les 18.00, a la llibreria Plumier de Vielha, la seua primera incursió en la literatura infantil, Mochi de Té Verde. El llibre tracta d’una gosseta shiba inu, Mochi de Té Verde, rematadament entremaliada i amb una vida tranquil·la a Barcelona amb els seus humans: Bruno, Bruna i la petita Luna. Pero tot canvia durant unes vacances a la Val d’Aran.

Després de perdre’s al bosc, a la Mochi no li queda més remei que recórrer les muntanyes per tornar a casa. S’haurà d’enfrontar a perills que mai s’hauria imainat i que convertiran el seu viatge en una increïble aventura plena de referències a llegendes del territori. Per a l’escriptora, natural de Barcelona, la Val d’Aran és “un lloc màgic on he viscut els millors moments de la meua infància”.

Ferrer, propietària d’una gossa de la mateixa raça i el mateix nom que la protagonista, explica a SEGRE que per a ella la literatura infantil és una part molt important en el desenvolupament dels més petits i per aquest motiu va voler començar la seua faceta d’escriptora amb aquest gènere. Escriure Mochi de Té Verde li ha suposat quatre anys, entre els quals n’han passat dos de pandèmia i un embaràs. Ara, assegura, té moltes idees per a pròxims llibres.

tracking