SEGRE

PROPOSTES FESTIVALS

Vilamur s'omple d'art

El Terra Roia reuneix una trentena d'artistes de diferents disciplines, des de la pintura fins a la música || Aquesta edició estrena el Roi Music Fest

Un dels artistes instal·la la seua obra en un dels carrers de Vilamur.

Un dels artistes instal·la la seua obra en un dels carrers de Vilamur.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena de participants de diferents disciplines artístiques exposen fins demà les seues obres en diferents punts de Vilamur, al municipi de Soriguera, en el marc del festival Terra Roia. Eres, garatges i alguna casa s’han convertit en sales d’exposicions durant el cap de setmana amb l’objectiu d’atansar la cultura a un entorn allunyat de les grans iniciatives artístiques. L’alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, va explicar que el festival pretén ser un punt de trobada entre artistes i entitats dels diferents àmbits de l’art i té molt present la cultura popular i tradicional del Pallars Sobirà de rerefons.

A més, va destacar el nou festival de música, Roi Music Fest, que tindrà lloc aquesta nit. Fondevilla va afegir també que la disciplina amb més rellevància en aquesta edició del Festival Terra Roia són les arts plàstiques. Aquest any, el festival ha comptat amb un intercanvi entre tots dos costats del Pirineu i artistes locals han exposat a la localitat francesa de Seix i l’any que ve acudiran artistes de l’Arieja a Vilamur.

Un dels artistes instal·la la seua obra en un dels carrers de Vilamur.

Un dels artistes instal·la la seua obra en un dels carrers de Vilamur.EDGAR ALDANA

tracking