SEGRE

CINE FESTIVALS

El Mostremp fa públic el seu palmarès abans d'acabar avui

'Gold wells' de Saeed Timar, curt guanyador

L’actriu Xènia Roset, de la pel·lícula ‘Alcarràs’, va participar en una sessió especial sobre el film.

L’actriu Xènia Roset, de la pel·lícula ‘Alcarràs’, va participar en una sessió especial sobre el film.MOSTREMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El festival de cine de temàtica rural Mostremp va viure ahir el penúltim dia, que va començar amb la projecció de la secció infantil i juvenil. A la tarda va arribar una sessió especial sobre Alcarràs en què van participar l’actriu Xènia Roset; la seua mare, Imma Capell, i Ferran Castells, que va formar part de l’equip tècnic de la pel·lícula. Després del visionament dels curts de la secció oficial va tenir lloc l’entrega de premis als millors curts de les diferents seccions.

El guardó al millor curtmetratge va ser per a Gold Wells, de Saeed Timar, un film que gira al voltant de la història d’un matrimoni forçat. El vot del públic va premiar La Explosión de Jose San Miguel i Juanma Vargas. Quant a la secció Infantil i Juvenil el premi Víctor del Val va guardonar per la seua gran qualitat tècnica plena de referències artístiques i tenir un acurat escenari rural el film Tremp-SAT, d’Ester Coll de l’Institut de Tremp.

L’accèssit va ser concedit al curt Diluvio, de Gaia Iglesias. Finalment hi va haver una menció especial al curt Colours de les directores Martina Boixadós i Martina Mateo, de l’Ins Tremp.

tracking