SEGRE

MÚSICA PROPOSTES

El XXII Festival de Rialp afronta els dos últims concerts

SolNegre actua avui a l'església de la localitat

Symbolic Duo va representar el seu ‘Un Gulliver violinista’ diumenge passat al festival.

Symbolic Duo va representar el seu ‘Un Gulliver violinista’ diumenge passat al festival.FESTIVAL DE MÚSICA DE LA VILA DE RIALP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Festival de Música de la Vila de Rialp afronta la recta final després de cinc concerts en els quals la música popular i tradicional s’han barrejat amb les balades, la dansa contemporània o els instruments barrocs. El conjunt SolNegre actuarà aquesta nit, a les 22.00 hores, a l’església de Rialp presentant Miasma, una proposta en la qual a més de recrear obres sacres de tres autors morts víctimes de la pesta el 1630 descriuran també com es va viure l’arribada d’aquesta malaltia a Europa amb les intervencions d’un actor, Miquel Costa, que entre les peces encarnarà testimonis de la crisi explicant les seues històries i sentiments. L’últim concert del cicle músical serà de Coloma Bertran aquest diumenge a les 22.00.

Bertran arriba a l’església de Rialp acompanyada de tres músics per presentar el seu segon treball discogràfic, Principios, en què conflueixen sonoritats diverses procedents del jazz i les músiques del món. Després de 21 edicions, aquesta ha estat la primera dirigida pel violinista Quim Térmens, que va agafar el relleu del creador de l’esdeveniment, Josep Sabarich, que va fer un pas a banda al juny.

tracking