SEGRE

CINE PROMOCIÓ

Quatre dies de rebaixes als cinemes de Lleida

Entrades a 3,50 euros fins dijous al complex JCA Alpicat i els Majèstic de Tàrrega || Nova edició de la 'festa' en més de 3.000 sales de tot Espanya

Públic de totes les edats va aprofitar el primer dia de la Festa del Cine. A la imatge, el JCA Alpicat.

Públic de totes les edats va aprofitar el primer dia de la Festa del Cine. A la imatge, el JCA Alpicat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les setze sales del complex de cine JCA Alpicat i les dos del Majèstic de Tàrrega viuen des d’ahir una nova edició de la Festa del Cine, amb entrades al preu de 3,50 euros. Aquesta iniciativa promocional se celebra en gairebé 350 cines de tot Espanya, que sumen una mica més de 3.000 pantalles. Organitzada des de la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine), la Federació de Cines d’Espanya (Fece) i l’Institut del Cine del ministeri de Cultura, aquesta nova edició de la Festa del Cine té un clar objectiu: reactivar un sector que ha registrat una caiguda del 37 per cent de la taquilla en relació amb les xifres prepandèmia.

Per fer-ho, en aquesta ocasió s’ha ampliat de tres a quatre les jornades amb descompte en el preu de les entrades, fins al dijous 6 d’octubre, recentment declarat Dia del Cine Espanyol. A més, el ministeri de Cultura també concedirà demà, per primera vegada, el nou Premio Nacional del Patrimoni Cinematogràfic i Audiovisual, per tal de destacar la tasca de persones, institucions i organitzacions que han desenvolupat iniciatives i projectes destacables de recuperació, conservació i difusió d’aquest patrimoni. S’ha de recordar que els espectadors (tret de majors de 60 anys i menors de 14) s’han d’acreditar prèviament a la pàgina web oficial www.fiestadelcine.com per beneficiar-se d’aquest descompte.La cartellera del JCA Alpicat ofereix aquesta setmana èxits com Padre no hay más que uno 3, Tadeu Jones 3 o Avatar (3D).

Els Majèstic de Tàrrega també van registrar ahir cues puntuals per aprofitar la promoció. Avui i dijous tenen previst projectar Alcarràs, de Carla Simón.

Públic de totes les edats va aprofitar el primer dia de la Festa del Cine. A la imatge, el JCA Alpicat.

Públic de totes les edats va aprofitar el primer dia de la Festa del Cine. A la imatge, el JCA Alpicat.AMADO FORROLLA

tracking