SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES ESTRENA

La dansa de La Baldufa arriba a Lleida al cap de 6 mesos de gira

Dissabte a la Llotja, després de triomfar a Màlaga i el Grec de Barcelona

Els tres integrants de La Baldufa, en un moment de l’espectacle de dansa ‘imPERFECT’.

Els tres integrants de La Baldufa, en un moment de l’espectacle de dansa ‘imPERFECT’.LA BALDUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia lleidatana La Baldufa presentarà aquest dissabte vinent a la Llotja de Lleida el seu últim espectacle, imPERFECT, un muntatge de dansa contemporània i moviment que representa tot un salt endavant en la seua trajectòria artística, marcada des de fa més de vint-i-cinc anys per les obres dirigides al públic estrictament familiar. Ara arriben a Lleida amb l’aval de l’èxit aconseguit en l’estrena estatal d’imPERFECT el mes de març al Teatro Cánovas de Málaga; la gran acollida d’aquesta proposta per a tots els públics i edats en la seua estrena a Catalunya la primavera passada a la Mostra d’Igualada; el seu pas pel Festival Sismògraf de dansa i moviment, a Olot a l’abril, i la seua presència també destacada a la programació del Festival Grec de Barcelona aquest estiu passat.Val a recordar que la companyia ja va presentar el mes de febrer passat a la Llotja davant de representants de l’àmbit escènic de Lleida l’esquelet d’aquest muntatge, en aquell moment encara no definitiu, pendent de perfilar tant la coreografia com la música. També van gaudir d’aquell assaig un ampli grup d’alumnes de l’Escola Riu Segre de Lleida

Sota la direcció de la prestigiosa ballarina i coreògrafa Sol Picó, els tres integrants de la Baldufa –Enric Blasi, Emiliano Pardo i Carles Pijuan– s’enfronten per primera vegada al repte de ballar sobre l’escenari.

“La Baldufa sempre hem tingut una trajectòria heterogènia. Ens motiva la barreja, el mestissatge escènic, la creació no convencional, i intentem que cadascun dels nostres espectacles, encara que beguin del passat, sigui un nou repte”, explica en aquest sentit Enric Blasi. “En aquest cas, ens vam proposar un repte amb majúscules i l’hem afrontat posant-nos en les millors mans possibles, les de Sol Picó.

Ens encanta poder presentar aquesta reguera d’imperfeccions a casa nostra, a Lleida. Serà una estrena molt especial”, va afegir Blasi.

D’altra banda, divendres la companyia oferirà una sessió escolar de l’espectacle en el marc del programa Educació a l’Abast de l’ajuntament de Lleida, per a professors i alumnes de centres educatius de la ciutat.

tracking