SEGRE

LLIBRES PRESENTACIÓ

Un usuari de Salut Mental Ondara Sió novel·la la seua experiència

L’autor va firmar exemplars, com al mateix alcalde, Joan Santacana.

L’autor va firmar exemplars, com al mateix alcalde, Joan Santacana.ONDARA SIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació de Salut Mental Ondara Sió de Cervera va acollir divendres passat la presentació del llibre El monstre i jo, obra de l’usuari d’aquesta entitat i veí de Fonolleres Jordi Raventós. Es tracta d’un volum escrit en primera persona, que viatja per la depressió i els trastorns mentals. L’autor, que pateix aquesta malaltia, ho tracta en aquest llibre com si fos un monstre.

D’aquesta manera, al llarg de 19 capítols, exposa emocions viscudes –que trasllada a petites històries pròpies i d’altres persones– amb el fil conductor del monstre, que els provoca dolor i que es tradueix en bullyings, els efectes de les drogues, la malaltia.. En total, 93 pàgines amb pròleg de la psiquiatra Carolina de Dios i imprès per Minerva de Cervera. Durant l’acte, els seus companys del Racó de Lectura, activitat dirigida per la filòloga Montse Pont, van recitar paràgrafs del llibre.

Salut Mental Ondara Sió és una entitat sense ànim de lucre nascuda des del voluntariat, amb 17 anys de trajectòria dedicada a les persones amb trastorns mentals.

tracking