SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CARTELLERA

El popular actor Alberto San Juan recitarà Lorca a Juneda

Una de les propostes de la programació del 2023 del Teatre Foment || També amb la còmica i imitadora Judit Martín

Alberto San Juan.

Alberto San Juan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El popular actor madrileny de cine, teatre i televisió Alberto San Juan serà el gran nom propi de la programació del Teatre Foment de Juneda per a aquests primers mesos de l’any nou. Guanyador de dos premis Goya, San Juan es passeja ara per escenaris de tot Espanya amb la seua particular visió del poeta Federico García Lorca. El protagonista de films com Airbag, Los 2 lados de la cama, Sentimental o El cuarto pasajero ha transformat el llibre Poeta en Nova York, en el qual Lorca va plasmar les seues “impressions líriques” de la ciutat dels gratacels després d’una estada d’un any el 1929, en l’espectacle poeticomusical Lorca en Nova York.

Es tracta d’un muntatge en el qual San Juan reprodueix el text –prosa i poesia– que el poeta andalús va pronunciar en una conferència a Madrid el 1930 quan va tornar de l’altre costat de l’Atlàntic. En l’espectacle, el 25 de març a Juneda (entrades a teatrefoment.cat, 15 €/10 €/6 €), l’acompanya La Banda Obrera, un quartet de guitarra, contrabaix, bateria i saxo-clarinet

La temporada inclou propostes per al públic familiar de Festuc Teatre, Inspira Teatre i Zum Zum

Un mes abans, el 25 de febrer, visitarà el Teatre Foment l’actriu còmica, improvisadora i imitadora Judit Martín, que en el popular programa Polònia de TV3 ha posat cara i veu en els últims anys a personatges com Mercedes Milà, Pilar Rahola, Cayetana Álvarez de Toledo, Inés Arrimadas o Eulàlia Reguant. També coneguda pel personatge de la Vane al programa de ràdio Versió RAC1, de Toni Clapés, Martín presentarà a Juneda el seu xou Not Talent, en el qual celebra el fracàs sota la mirada de la paròdia i l’humor.La nova temporada del Teatre Foment arrancarà el 14 de gener amb l’actor musical Jordi Vidal en el concert Guillermotta, d’homenatge a la cantant Guillermina Motta.

El públic familiar comptarà amb les propostes de Festuc Teatre (15 de gener), Inspira Teatre (12 de febrer) i Zum Zum Teatre (19 de març). La comèdia Les bones intencions, amb Míriam Iscla (ex-T de Teatre) i Joan Negrié posarà el colofó el 13 de maig a la cartellera del primer semestre.

Alberto San Juan.

Alberto San Juan.

tracking