SEGRE

Carla Simón guanya el Feroz a la millor direcció per 'Alcarràs'

'As bestas' es va emportar el premi a millor pel·lícula

Pedro Almodóvar va rebre el Premio Feroz Audi de Honor

Pedro Almodóvar va rebre el Premio Feroz Audi de HonorSantiago Pixel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nit dels Feroz 2023 ha estat una celebració del bon cine, de les sèries més diverses i del bon moment que travessa el sector audiovisual a Espanya.

Carla Simón es va emportar el Feroz a millor direcció l’any en el que estaven nominades quatre dones cineastes de cinc candidatures per primera vegada en la història dels grans premis dins i fora d’Espanya. El Feroz a millor pel·lícula se'l va endur 'As bestas'.

D’altra banda, Pedro Almodóvar va rebre el seu Premio Feroz Audi d’Honor de mans de sis de les seues actrius: Julieta Serrano, Rossy de Palma, Bibiana Fernández, Aitana Sánchez-Gijón, Leonor Watling i Milena Smit; a més de tot l’afecte i l’admiració dels assistents a la cerimònia.

Quatre títols, dels més destacats d’aquesta temporada, han empatat a tres estatuetes: 'As bestas', 'Cinco lobitos', 'La ruta' i No 'm’agrada conduir', sent aquestes sèries les guardonades com les millors de l’any.

Les millors pel·lícules dels desens Feroz, dramàtica i de comèdia, són 'As bestas' i 'Competència oficial’. 'As bestas' també s’ha alçat amb els premis al millor actor de repartiment per a Luis Zahera i a la millor música original per a Oliver Arson.

tracking