SEGRE

ENTITATS ACTIVITATS

La biodiversitat obrirà la programació cultural del Castell del Remei dissabte

Xarrada i exposició del científic Martí Boada

Mireia González Antó, del Castell del Remei, amb Martí Boada.

Mireia González Antó, del Castell del Remei, amb Martí Boada.FUNDACIÓ CASTELL DEL REMEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La programació d’activitats culturals que acollirà aquest 2023 el celler del Castell del Remei, a Penelles, abastarà les diverses àrees temàtiques de què s’ocupa la Fundació Castell del Remei: biodiversitat, ciència, cultura, esports, enologia, història, patrimoni i turisme. El cartell d’activitats arrancarà aquest dissabte vinent (12.00 h) amb una conferència a càrrec del científic ambiental i geògraf Martí Boada, titulada Boscos al segle XXI: on som i cap a on anem?, que servirà també per inaugurar la seua exposició Art al bosc. Aquesta mostra podrà visitar-se a la sala Lucilla Atilia fins al 26 de febrer.

En l’apartat de ciència, la majoria dels actes s’emmarcaran dins de la commemoració de l’Any Oró, en col·laboració amb la Fundació Joan Oró. A banda de les exposicions que acolliran al llarg de l’any les dos sales d’exhibició, la cultura serà protagonista principal amb les presentacions dels últims llibres de Juan Cal (la novel·la negra Crim al bancal) i de Miquel Molina (Cinc hores a Venècia), a part de dedicar a Josep Vallverdú la cinquena edició del Tast, Aplec Literari al Castell del Remei, que l’escriptor del qual aquest 2023 se celebra el centenari del naixement apadrina des de l’inici.D’altra banda, el Castell del Remei viurà per Sant Jordi l’Aplec de Primavera i, després de 24 anys, recuperarà l’1 de maig l’històric Aplec de la Sardana. El 3 de juny també aquesta prevista la Cursa Nocturna Solidària Castell del Remei

La Fundació Castell del Remei també participarà en les activitats dels anys Oró i Vallverdú

L’àmplia programació es completarà amb degustacions de vins al nou restaurant de la finca, diverses activitats en l’àmbit de la història i el patrimoni i presentació al llarg de l’any de noves propostes turístiques.

tracking