SEGRE

ART CERTAMEN

Naut Aran reprèn el premi que va reunir 800 pintors fa dos anys

L'Ajuntament de Naut Aran impulsa el 2º premi de pintura Naut Aran-Baqueira

Naut Aran reprèn el premi que va reunir 800 pintors fa dos anysAjuntament Naut Aran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Naut Aran organitza la segona edició del premi de pintura Naut Aran-Baqueira, un certamen que va reunir més de 800 pintors de tot el món en la seua estrena el 2021. El consistori el va crear per donar a conèixer el municipi mitjançant la creació d’obres d’art i el va dotar amb premis de 6.000 i 3.000 euros per al primer i segon classificats, respectivament. Aquest al·licient va contribuir a l’alta participació.

Ara els organitzadors inclouran també nous premis per a menors de divuit anys: un de 500 euros per al primer classificat i un altre de 300 per al segon.Les obres hauran d’estar relacionades amb la neu i mostrar algun element distintiu de Naut Aran, com per exemple les seues esglésies, muntanyes i carrers. S’hauran de presentar en format digital JPG i amb una bona resolució, a través del web www.mundoarti.com. El termini per fer-ho s’obrirà l’1 de febrer i conclourà el 17 de maig a les 23.59 hores.

L’alcalde, César Ruiz-Canela, va destacar que “és una gran oportunitat poder promocionar el nostre municipi d’una forma tan peculiar”.

tracking