SEGRE

ENTREVISTA MÚSICA

Paula Lozano, guanyadora de l'Objectiu Paki: «Vull continuar estudiant i cantar»

Després de proclamar-se guanyadora de la tercera edició d’‘Objectiu Paki’, la lleidatana de 18 anys encara una nova etapa musical amb l’oportunitat de gravar tres cançons, una de les quals presentarà a la festa major

Paula Lozano

Paula Lozano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte passat va ser proclamada guanyadora de la tercera edició del concurs televisiu Objectiu Paki amb el 44,5% dels vots del públic. Com va viure aquest moment? Ja han passat tres dies i segueixo en xoc. Va ser un moment de molta tensió i emoció. Estic molt contenta i agraïda i molt pendent del que passarà en els propers dies. Ha estat una experiència molt intensa i n’he après molt. Jo mai havia rebut classes de cant, m’he format a través d’una coral, i cursar-les en aquest concurs ha estat un descobriment. Tampoc havia fet classes de ball i, encara que ho vaig evitar, em va tocar fer-les i vaig descobrir que era capaç de defensar-me bé. En l’edició passada va participar una amiga meua que em va animar a presentar-m’hi, però no va ser fins a l’últim dia que em vaig decidir.

Com van ser els seus inicis en el món de la música? Jo canto des de la guarderia, tinc vídeos de quan tenia un any i mig cantant. Als tres anys els meus pares em van apuntar a la Coral Shalom, en la qual segueixo i amb què he fet molts projectes. A més, l’any passat vaig estar a Teatre Musical de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i em va ajudar moltíssim.

Vostè cursa la carrera d’Educació Primària a la Universitat de Lleida. Com ha estat compaginar les dos coses durant les vuit setmanes que ha durat el programa? Ha estat molt complicat però al final estava fent una cosa que m’omplia molt. Durant la setmana anava a la universitat i els caps de setmana estava a l’acadèmia a Cardedeu (a dos hores de Lleida).

El premi del concurs és l’enregistrament de tres singles, un dels quals presentarà a l’escenari principal de la festa major de Lleida al ser convidada per la Paeria. Però quins són els seus reptes de cara al futur? Ara vull aprofitar aquesta oportunitat de gravar els tres temes, fer les meues cançons i presentar-les al públic. En definitiva, intentar començar en aquest món. Vull continuar amb els meus estudis i compaginar-los amb la música.

En el certamen ha versionat cançons de diferents estils musicals. Té alguna idea pensada per a les seues tres cançons? Com que encara no tinc un estil gaire marcat, vull que les cançons mostrin estils diferents però que alhora es noti la meua marca personal.

Quin consell donaria a qui es vulgui iniciar en la música? Aconsello que es presenti a concursos, sobretot a Objectiu Paki, i que aprofiti totes les oportunitats que se li presentin per tenir més visibilitat.

Un concurs que va nàixer a Cardedeu i es va estendre a les teles locals El programa Objectiu Paki va nàixer el 2020 arran de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i Televisió Cardedeu. Es tracta d’un talent show que compta amb la participació de les televisions locals de Catalunya, que hi presenten els seus representants. Així, deu joves d’entre 13 i 20 anys entren a participar en aquest concurs en el qual han de mostrar les seues capacitats musicals per alçar-se amb el primer premi, que consisteix a gravar tres singles en un estudi de so professional. A les successives gales, els concursants interpreten diferents peces musicals per conquerir el jurat i el públic i evitar ser expulsats.En aquesta tercera edició, Lleida Televisió va ser representada per Paula Lozano, que es va endur la victòria dissabte passat després de versionar Rise de Katy Perry.

tracking