SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

El segon Antifa Rock de Juneda, amb 24 bandes

Del 29 de juny a l'1 de juliol, amb El Drogas, Tropa do Carallo i The Baboon Show || L'any passat va rebre 3.000 fans del punk

Tropa do Carallo, l’any passat a l’Antifa Rock de Juneda.

Tropa do Carallo, l’any passat a l’Antifa Rock de Juneda.GERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els sons més durs del punk-rock tornaran a citar-se a Juneda en la segona edició del festival Antifa Rock, el cap de setmana del 29 de juny a l’1 de juliol. Els organitzadors de l’esdeveniment ja han difós a les xarxes socials el cartell musical, que comptarà amb 24 bandes repartides en tres intenses jornades de concerts, de dijous a dissabte al Tossal de la Sal de la localitat de les Garrigues. El segell internacional arribarà de la mà dels suecs The Baboon Show, un quartet d’Estocolm amb una trajectòria de dos dècades i un directe del més potent.

Al costat d’ells, el festival comptarà amb noms capitals del gènere al país, com el pamplonenc Enrique Villarreal, més conegut amb el nom artístic d’El Drogas, excantant i baixista de Barricada durant trenta anys, o la nova banda d’un altre veterà del punk rock, el cantant gallec Evaristo Páramos, exlíder de formacions mítiques com La Polla Records i Gatillazo, ara al capdavant de Tropa do Carallo. També actuaran a Juneda bandes com Kaos Urbano, el grup de punk-oi! format per skins antifeixistes de la localitat madrilenya d’Alcobendas; els bascos Segismundo Toxicómano, l’aragonès Manolo Kabezabolo i un altre nom clàssic del punk rock com Arpaviejas. Cal destacar també la presència al cartell del jove trio femení lleidatà Ratpenades, amb el seu peculiar rural punk.

La programació comptarà, així mateix, amb Envidia Kotxina, Josetxu Piperrak, Agua Bendita, KOP, Rat-Zinger, Radiocrimen, Bull Brigade, Ostiaputa (a la seua actual gira de comiat), Rotten XIII, Milenrama, Dakidarria, Dinamita, Suzio 13, Pubic Enemy, Último Rekurso i Insano Juicio.D’altra banda, s’ha de recordar que l’Antifa Rock és el successor de l’històric festival Kalikenyo Rock, que es va celebrar a Juneda durant catorze edicions abans de la pandèmia i que va tornar en format reduït l’any 2021, abans que l’organització es desvinculés completament d’aquesta antiga marca.

tracking