SEGRE

MÚSICA FESTA

Una discoteca d'alta volada

El primer Lleida Airport Remember Festival reuneix gairebé 5.000 persones a l'aeroport d'Alguaire || Dotze hores d'èxits dance dels anys 80 i 90

L’aeroport d’Alguaire va ser ahir l’escenari de dotze hores de música.

L’aeroport d’Alguaire va ser ahir l’escenari de dotze hores de música.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’aforament complet des de feia dies, gairebé 5.000 entrades venudes, ahir a la tarda va arrancar la primera edició del Lleida Airport Remember Festival, amb 12 hores de música dance i makina en una programació que estava previst que s’allargués fins a les 6 del matí d’avui diumenge. La idea era que la pista de l’aeroport d’Alguaire es transformés en una gegantina pista discotequera per recordar els èxits dels anys 80 i 90. Al final, el festival es va desenvolupar davant de l’entrada de la infraestructura aeroportuària, al costat del pàrquing, amb dos grans escenaris, un dels quals amb l’emblemàtica torre de control de marc de fons.

El certamen va ser organitzat per la firma Macroaplec, que porta més d’una dècada impulsant festivals remember –per a nostàlgics de la música disco i també per als més joves–, dins de la qual es troba l’empresa que gestiona la cafeteria de l’aeroport. La jornada va arrancar a primera hora de la tarda amb la música d’alumnes del cicle formatiu de vídeo i DJ de l’institut La Caparrella de Lleida i la presència d’un clàssic de Ponent, Jose Lorenzo, en una sessió de tribut a la històrica discoteca Big Ben. També estava previst un set de record a la no menys mítica discoteca Wonder de Lleida.

Entre els gairebé trenta DJ que van desfilar per l’aeroport també es comptaven noms populars de discoteques i radiofórmules com els de Sergi Domene, Jordi Vèliz o Javi Level. I entre els grans reclams de la nit, estava previst que ressonessin dos autèntics himnes generacionals: el Flying Free amb Marian Dacal i el Fly on the wings of love, amb Eva Martí. Per aixecar el vol.

L’aeroport d’Alguaire va ser ahir l’escenari de dotze hores de música.

L’aeroport d’Alguaire va ser ahir l’escenari de dotze hores de música.AMADO FORROLLA

tracking