SEGRE

ART EXPOSICIÓ

Pintures de Paco Morales, al Castell del Remei

Obres expressionistes, fins al 30 de juny

Obres de Paco Morales, a la sala Lucilla Atilia del Castell del Remei.

Obres de Paco Morales, a la sala Lucilla Atilia del Castell del Remei.CASTELL DEL REMEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala Lucilla Atilia del Castell del Remei exhibeix fins al 30 de juny l’exposició Orgànic, amb una selecció de pintures de l’artista de Conca Paco Morales. De formació autodidacta, aquest pintor ha exhibit el seu treball en mostres individuals en galeries, fires d’art i centres culturals de tot el país. En la seua trajectòria artística, Morales ha viatjat pel món del còmic, el cine negre, l’art figuratiu, el surrealisme i l’impressionisme.

La seua pintura actual, que s’inspira en l’expressionisme abstracte, busca plasmar les emocions i sensacions amb formes i colors que no imiten la realitat, sinó que la transformen. En aquest sentit, el pintor de Conca s’inspira en artistes com Vassili Kandinsky o Barnett Newman. Així mateix, sent una atracció pel minimalisme que el porta a simplificar i depurar la seua obra eliminant tot allò que considera superflu i quedant-se amb l’essencial.

En l’exposició al Castell del Remei, el públic podrà observar obres des dels seus inicis pictòriques i fins a les seues creacions més recents. Encara que ha practicat durant la seua carrera diverses tècniques (oli, pastel, guaix), predominen en la seua època actual els acrílics.

tracking