SEGRE

UNIVERSITAT

Inaugurat el XIII Concurs de Borsa de la UdL

Moment de l’acte d’inauguració de la dotzena edició del concurs.

Moment de l’acte d’inauguració de la dotzena edició del concurs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La granja lleidatana Granja Clop, de l’empresa Joaquim Clop, es disputarà amb tres empreses catalanes més el premi especial Porc d’Or de Diamant en la XXIII edició dels Porc d’Or, la celebració dels quals tindrà lloc a Vic el proper dia 4 de novembre.

barcelona

CCOO de Catalunya emprendrà a partir d’avui i durant cada dijous una sèrie de concentracions davant de les instal·lacions del Banc Popular a Barcelona com a protesta al pla de reestructuració que vol portar a terme l’entitat. A Lleida, CCOO ha convocat per a dilluns dos concentracions, una de 12 a la 1 del migdia, a l’oficina principal de Lleida; i una altra de 6 a 7 de la tarda en la direcció regional del banc a Lleida.

CaixaBank, accionista únic de VidaCaixa, ha proposat cinc nous noms per formar part de consell de la companyia d’assegurances, entre els quals figura el president de la CEOE, Joan Rosell.

valència

Mercadona començarà el seu aterratge a Portugal per la zona nord del país, a Porto, la seua zona natural d’expansió per la proximitat amb Castella i Lleó. A la zona de Porto és, precisament, on està registrada la societat a través de la qual operarà la companyia a Portugal, segons han informat fonts de l’empresa.

Bucarest

Bulgària va reiterar ahir el condicionament de la seua aprovació al CETA, l’acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Canadà, que Ottawa aixequi l’obligatorietat de visats per als ciutadans romanesos.Per la seua part, el Govern espanyol en funcions va afirmar que no veu motius de preocupació en aquest acord i va recordar que el text passarà pel Parlament per a la ratificació.

.

Lleida

La Universitat de Lleida (UdL) va celebrar ahir a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia l’acte d’inauguració de la tretzena edició del Concurs de Simulació de Borsa per a estudiants. L’objectiu del concurs és que aquests ampliïn els seus coneixements i es familiaritzin amb el món dels mercats de valors d’una manera didàctica.

tracking