SEGRE

CONFERÈNCIA

Reñé reivindica el corredor mediterrani per desenvolupar el sector logístic a Lleida

L’acte va comptar amb la participació de Joan Reñé i Àngel Ros.

L’acte va comptar amb la participació de Joan Reñé i Àngel Ros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Diputació, Joan Reñé, va reivindicar ahir la construcció del corredor ferroviari mediterrani com a mitjà per afavorir el desenvolupament del sector logístic a les comarques de Lleida. Durant la seua intervenció en un dinar col·loqui organitzat ahir per Fòrum Empresa, va subratllar que les comarques lleidatanes poden oferir sòl a preu molt més competitiu que en l’entorn del port de Tarragona. La reclamació d’aquesta infraestructura ferroviària es va emmarcar en una reclamació general de millores en les comunicacions lleidatanes, a fi de “donar força i contingut” als diferents sectors productius. En aquest sentit, va citar com a exemple les deficiències de les carreteres N-240 i N-230.

D’altra banda, Reñé va fer també una crida a representants de “tots els àmbits de Lleida” per impulsar les millores que necessiten les comarques lleidatanes. Així mateix, va exposar el treball de l’ens provincial en qüestions com la promoció turística.

L’acte va comptar també amb la participació de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va destacar la col·laboració entre la Paeria i la Diputació per tirar endavant projectes “de territori i de ciutat” com Fira de Lleida i GlobaLleida.

tracking