SEGRE

EMPRESES LABORAL

Gallina Blanca inverteix 3 milions al Baix Cinca i crearà 20 llocs de treball

Obrirà una nova línia de producció de fideus orientals a la planta de Vallobar || Preveu fabricar 90.000 unitats diàries per al mercat espanyol i italià

El president d’Aragó, Javier Lambán, va visitar ahir la planta de Gallina Blanca a Vallobar.

El president d’Aragó, Javier Lambán, va visitar ahir la planta de Gallina Blanca a Vallobar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova línia de producció de la planta de Gallina Blanca a Vallobar, al Baix Cinca, dedicada a la fabricació de productes alimentaris, ha suposat una inversió de tres milions d’euros, generarà vint nous llocs de treball i produirà diàriament més de 90.000 unitats de Yatekomo World Tour per al mercat espanyol i italià.

El president d’Aragó, Javier Lambán, va participar en l’acte d’inauguració d’aquesta nova línia de producció de Gallina Blanca, empresa que compta amb dos plantes a la comunitat: la de Vallobar, amb cent seixanta empleats, i la d’Alcanyís, amb quaranta.

Gallina Blanca és líder al sector amb Yatekomo, amb una quota de mercat del 62 per cent

El director general de Gallina Blanca a Espanya, Fernando Fernández, va precisar que “aquesta inversió suposa un pas més en l’aposta de la companyia per la innovació i la internacionalització”.

Els nous Yatekomo World Tour són receptes inspirades en el Marroc, la Xina, Itàlia i els Estats Units, i formen part de la família de productes Yatekomo, la gamma de fideus orientals de Gallina Blanca, que es va llançar al mercat el 2013 i que ja han provat més de set milions de consumidors a l’Estat, amb la qual cosa se superen els cent milions d’unitats venudes. Actualment, és líder al mercat espanyol, amb una quota de mercat del 62%, i ha fet créixer el sector dels plats preparats en un 74%, atesa la facilitat de preparació en el mateix envàs.

El president d’Aragó va visitar la planta de Vallobar, on també hi ha ubicades les línies de producció d’Avecrem i Jumbo, conegut com l’Avecrem africà, que fabriquen 4.000 milions de pastilles de caldo a l’any. El 70% correspon a Jumbo, per al mercat africà i els mercats europeus; el 20%, a Avecrem, per a Espanya, i el 10%, a les pastilles Gallina Blanca, per a Rússia i els països bàltics.

Aquesta planta està en funcionament des de l’any 1984 i té una superfície total de 14.700 metres quadrats. La companyia forma part del grup internacional GBfoods, que va registrar una facturació de 627 milions euros en l’exercici 2015. Té presència a Espanya, Itàlia, Holanda, Rússia, repúbliques del CIS, a vint-i-vuit països del continent africà i l’Orient Mitjà, així com als Estats Units, a través de marques com Gallina Blanca, Star, Jumbo i Grand’Italia.

tracking