SEGRE

EMPRESES INAUGURACIONS

Sopura aspira a triplicar la seua producció a Tàrrega

Fins a les 12.000 tones anuals, amb les noves instal·lacions || Subministra al sud d’Europa, Àfrica i Amèrica Llatina

Joan Aregio, Joan Reñé i l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, van visitar les instal·lacions.

Joan Aregio, Joan Reñé i l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, van visitar les instal·lacions.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional belga Sopura, que fa 31 anys que està establerta a Tàrrega produint productes de neteja, desinfecció i lubricants per a la indústria alimentària, va inaugurar ahir l’ampliació de les seues instal·lacions al polígon industrial La Canaleta.

L’acte de presentació de les noves instal·lacions va ser presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé i l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló.

L’empresa ha invertit cinc milions d’euros i ha creat 9 llocs de treball, de forma que eleva a 25 la plantilla

El nou centre, amb una superfície de 7.500 metres quadrats, dóna feina a 25 treballadors i la posada en marxa de les noves instal·lacions ha suposat la incorporació de nou treballadors i una inversió de cinc milions d’euros, segons va explicar la seua directora general, Teresa Bordes. La factoria de Tàrrega té una xifra de negoci de 7,7 milions d’euros i exporta el 50 per cent de la producció.

Segons va assenyalar la presidenta del grup, Monique Coppieters, s’ha designat Tàrrega com el segon dels centres de la multinacional “per la qualitat de l’equip tècnic i per la seua facilitat de comunicació amb els països de l’Amèrica Llatina”.

Amb aquestes noves instal·lacions, la multinacional preveu triplicar la capacitat de l’antiga planta, que subministra els mercats del sud d’Europa, Àfrica del Nord i Amèrica Llatina, fins a les 12.000 tones.

A més de Sopura, hi ha sis empreses més a Tàrrega que duen a terme ampliacions i que preveuen crear en un any fins a 160 nous llocs de treball com són la reobertura d’Indox Spain Energy, l’empresa Molgra, dedicada a motllures per a quadres, la nova estació de servei i rentador de cotxes de la CAG, la nova nau de l’empresa Rodi, l’ampliació d’instal·lacions de Torrons Vicens i l’obertura d’un centre comercial l’any vinent de Bonpreu.

tracking