SEGRE

LABORAL

Una vintena d'empreses i 150 demandants de feina, al primer Meeting Point a Lleida

Han realitzat diferents rondes d’entrevistes de feina de tres minuts de durada

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida ha acollit aquest dijous el primer Meeting Point per enllaçar ofertes de feina amb demandants d’ocupació en el marc de la iniciativa Lleida TalentLAB, un programa dels projectes innovadors i experimentals del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

La iniciativa té per objectiu inserir laboralment a les persones, preferiblement majors de 30 anys, en situació d'atur mitjançant la formació en competències transversals i l'ús de metodologies en d'innovació social.

El centre cívic de Pardinyes ha acollit la jornada en què han participat 20 empreses i 150 demandants de feina.El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha donat la benvinguda als participants en aquesta última acció dins del programa Lleida TalentLab, en la qual s’ha posat en pràctica la metodologia speed networking per tal d’enllaçar ofertes de feina amb demandants d’ocupació.

Peris ha valorat molt positivament aquest tipus d’iniciatives "perquè representa una nova oportunitat de posar en contacte la demanda real i les ofertes de feina.

Cal destacar que el 60% de les persones que participen al  Lleida TalentLab s’insereixen al mercat laboral.

El funcionament del Meeting Point ha consistit en la realització de diferents rondes d’entrevistes de feina de tres minuts de durada amb demandants d’ocupació que compleixin el perfil professional que cada empresa hagi sol·licitat.

Una vintena d’empreses i 150 demandants de feina, al primer Meeting Point a Lleida

Una vintena d’empreses i 150 demandants de feina, al primer Meeting Point a Lleida

tracking