SEGRE

empreses

Borges compra el 70% d'una societat italiana per potenciar el seu vinagre de Mòdena

La firma lleidatana envasarà més de 10 milions de botelles anuals i se situarà entre els cinc principals productors d’aquest tipus de vinagre i cremes balsàmiques.

Instal·lacions del grup Borges.

Borges compra el 70% d'un societat italiana per potenciar el seu vinagre de Mòdena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borges International Group ha adquirit el 70% de la societat italiana Ortalli Spa amb l’objectiu de potenciar el seu lideratge en la comercialització de vinagre i cremes balsàmiques de Mòdena, implantant-se a la ciutat que dóna nom a aquesta regió productora originària del vinagre balsàmic, un producte comercialitzat per tot el món.

Ortalli és una empresa històrica, d’origen familiar, ubicada a Mòdena, Itàlia. Fundada el 1899 per Vittorio Ortalli, la seua activitat principal és la producció i comercialització de cremes i vinagre balsàmic de Mòdena, realitzada amb els més alts estàndards de qualitat. Amb més de 117 anys d’història, Ortalli comercialitza els seus productes a més de 40 països.

Després de la integració d’Ortalli al grup Borges International Group, la família del fundador continuarà vinculada en l’accionariat de la societat, aportant l’autenticitat de les seues receptes, valors i tradició que han estat transmesos generació després de generació. Ortalli passarà a envasar més de 10 milions de botelles anuals i se situarà entre els cinc principals productors italians de vinagre de Mòdena i cremes balsàmiques.

Amb aquesta adquisició, Borges International Group reforça la seua posició a Itàlia, incorporant una xarxa pròpia de comercialització al país transalpí, potenciant d’aquesta forma les seues posicions de lideratge mundial en la comercialització de vinagre balsàmic de Mòdena, entre els quals destaquen Espanya, on gaudeix d’una posició privilegiada amb quota de mercat del 31%, i els mercats de la costa oest dels Estats Units d’Amèrica amb un 21%.

Segons explica la companyia lleidatana, l’origen familiar i la mediterraneïtat d’Ortalli permeten reforçar l’ADN i compromís de Borges International Group d’oferir productes sans i saludables als seus consumidors situats a 108 països del món.

tracking