SEGRE

FINANCES

CaixaBank realitza canvis en el seu comitè de direcció

Afecten principalment els departaments d’Intervenció i Riscos i la seua filial immobiliària, Building Center

CaixaBank realitza canvis en el seu comitè de direcció

CaixaBank realitza canvis en el seu comitè de direcció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha reorganitzat la seua estructura directiva amb una sèrie de canvis que afecten principalment els departaments d’Intervenció i Riscos i a la seua filial immobiliària, Building Center, a la qual s’incorpora Jordi Soldevila com a conseller delegat.

En el marc d’aquesta remodelació, Pablo Forero, fins ara director general de Riesgos, es manté com a director general de CaixaBank i membre del seu Comitè de Direcció, encara que ampliarà la seua dedicació al banc portuguès BPI, societat de la qual recentment ha estat nomenat conseller.

Per la seua part, Jordi Mondéjar, fins ara director executiu d’Intervenció, Control de Gestió i Capital, assumeix la Direcció General de Riscos, de la que passa a dependre Building Center, filial immobiliària 100 % propietat de CaixaBank.

Antonio Cayuela es manté com a president de Building Center, mentre que Jordi Soldevila, nou director executiu d’Actius Adjudicats, s’incorpora com a conseller delegat de la firma immobiliària.

També s’incorpora al Comitè de Direcció el fins ara director corporatiu de Planificació i Capital, Matthias Bulach, que serà el nou director executiu d’Intervenció, Control de Gestió i Capital.

A més, María Luisa Martínez ha estat nomenada nova directora executiva i mantindrà la seua responsabilitat sobre les àrees de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC.

tracking