SEGRE

informe

Només un de cada 10 contractes signats a Lleida és indefinit

UGT reclama impulsar mesures urgents per a la creació d'ocupació estable i de qualitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només un de cada 10 contractes laborals firmats l'any 2016 a Lleida és indefinit. Aquesta és una de les principals conclusions de l'estudi presentat pel sindicat UGT, que fa balanç dels últims 12 mesos. A més, el sindicat adverteix que el 40 per cent dels contractes firmats el mes de novembre tenen una durada inferior a tres mesos.

El major increment de la contractació s'ha concentrat en els últims 12 mesos en el sector serveis, però és precisament aquest el que protagonitza la contractació temporal a les terres de Lleida. Per revertir aquesta tendència, des del sindicat reclamen impulsar mesures urgents per a la creació d'ocupació estable i de qualitat i perseguir el frau en la utilització dels contractes temporals.

El secretari general d’UGT Terres de Lleida, José Luis Aguilà, ha advertit que l'atur en les dones s'ha incrementat el doble respecte els homes. Mentre, n'hi ha prop d'un 3 per cent més de dones l'atur, en els homes l’augment ha estat de l’1,5%.

A més, el col·lectiu de joves menors de 25 anys ha vist incrementada en un 6 per cent la taxa d'atur durant l'últim mes de novembre.

L'acte de presentació de l'informe de la UGT

Només un de cada 10 contractes signats a Lleida és indefinitUGT Terres de Lleida

tracking