SEGRE

AUTOMOCIóN

Nissan descomptarà en els seus elèctrics 5.500 euros i els finançarà al 0%

Llança una campanya de promoció entre el 23 i el 28 de gener

Nissan descomptarà en els seus elèctrics 5.500 euros i els finançarà al 0%

Nissan descomptarà en els seus elèctrics 5.500 euros i els finançarà al 0%

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nissan ha llançat una nova campanya promocional a Espanya per als seus vehicles elèctrics, que inclou un descompte de 5.500 euros i finançament al 0%.

"La Setmana del zero-Zero emissions-Zero preocupacions" estarà vigent des del proper 23 de gener fins el 28 del mateix mes per a totes aquelles persones que adquireixin un compacte Leaf o la furgoneta elèctrica i-NV200.

Segons explica la marca japonesa en una nota, el que busca és avançar-se als ajuts que una nova edició del Plan Movea pugui fixar per a l’adquisició d’elèctrics i tornar a dinamitzar així el mercat dels vehicles amb zero emissions.

La campanya té una dotació pressupostària d’1,2 milions d’euros, que se sumen als 5,7 milions ja invertits per Nissan en Espanya en el que va del seu exercici fiscal.

A falta d’un Pla d’Incentius a la compra i a l’ús a Espanya, tal com hi ha en altres països, Nissan recorda que manté la seua aposta per la mobilitat elèctrica de zero emissions com la millor alternativa per a una mobilitat intel·ligent a les ciutats.

Aquesta nova acció juntament amb el Programa "Ara sí" de Nissan proporciona al ciutadà uns avantatges i incentius a la compra i a l’ús equivalents o superiors al Pla Movea, assegura la marca.

"Nissan s’avança al futur facilitant que, totes les llars espanyoles que ho desitgin, puguin adquirir en les millors condicions vehicles més eficients i serveis més complets amb els Programes Únics de Nissan", afirma el conseller director General de Nissan Iberia, Marco Toro

tracking