SEGRE

gastronomia

La DOP Garrigues es promociona amb un espot televisiu

És un dels elements d’una campanya que pretén impulsar la marca per tot Catalunya i potenciar el consum de l’oli d’oliva verge extra

La presentació de l'espot de la DOP Garrigues.

La DOP Garrigues es promociona amb un espot televisiuDOP Les Garrigues

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La DOP Garrigues ha presentat aquest dimecres un espot televisiu que donarà el tret de sortida a tot un marc d’accions de comunicació i promoció que es duran a terme al llarg de l’any sota el lema 'L'important de la vida'.

L’espot ha estat enregistrat a Lleida i els protagonistes són veïns de la ciutat. S’emetrà per TV3 a partir del proper dijous dia 2 de febrer en horari de tarda durant l’emissió del programa ‘Divendres’.

El pla de comunicació, previst fins al 2020, preveu difusió a través de les xarxes i internet, així com organitzar en diferents esdeveniments, dirigits a diferents públics, que fomentin la cultura i coneixença de l’oli.

Durant l’acte de presentació, Enric Dalmau, president del Consell Regulador de la DOP Les Garrigues, ha explicat que l’objectiu principal de la campanya és fomentar el consum de l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues en l’ús quotidià, a casa o als restaurants, així com potenciar la venda d’oli dels propis inscrits.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet una crida a tota la societat a consumir productes de proximitat i de gran qualitat com l’oli d’oliva en favor d’un territori ric i equilibrat.

Reñé ha explicat que a Catalunya es consumeixen a l’entorn de 90 milions de quilos d’oli, dels quals 35 es produeixen en territori català i concretament entre 7 i 8 es produeixen a l’entorn de la DOP Les Garrigues. En canvi, el consum d’oli català és només de 12 milions de quilos.

En la presentació també ha intervingut M. Paz Romero, doctora titular del Departament de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida, qui ha exposat les qualitats nutricionals i dietètiques de l’oli d’oliva arbequina verge extra, un dels “superaliments” de la dieta mediterrània que ajuda a mantenir un bon estat de salut.

tracking