SEGRE

comerç

Proxim inaugura dos supermercats a Gimenells i Torres de Segre

Façana d'un establiment Proxim.

Proxim inaugura dos supermercats a Gimenells i Torres de Segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Proxim, de supermercats de Grup Miquel, amplia la seva xarxa d’establiments de proximitat amb l’obertura de dos nous centres a la província de Lleida, concretament a Gimenells i Torres de Segre.

Segons ha informat la companyia, el nou supermercat Proxim Gimenells, que va obrir les seves portes el passat divendres 24 de febrer, està ubicat al carrer del Parc 21, compta amb una superfície de sala de vendes de 110 metres quadrats i 3 treballadors. D’altra banda, el proper divendres 3 de març s’inaugura Proxim Torres de Segre. El supermercat, al carrer Salada 24, disposa de 100 metres quadrats de sala de vendes i està atès per 2 persones.

El Grup Miquel compta a Catalunya amb 24 Gros Mercat (14 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 300 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 39 Proxim (28 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Lleida i 2 a Tarragona), 2 plataformes de cross docking, i dues plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats.

tracking