SEGRE

TELEFONíA

Vodafone apuja els preus en tarifes mòbils i convergents a canvi de més dades

Vodafone apuja els preus en tarifes mòbils i convergents a canvi de més dades

Vodafone apuja els preus en tarifes mòbils i convergents a canvi de més dades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vodafone apujarà dos euros el preu de les seues tarifes mòbils i entre 3 i 6 el de les convergents a partir del proper 28 d’abril, però a canvi oferirà als seus clients més dades mòbils i altres prestacions, ha anunciat aquest dimecres l’operadora.

També pujarà l’establiment de trucades de 0,20 a 0,25 cèntims en aquelles tarifes que encara el mantenen, que són en les que no estan les trucades incloses ni compten amb bons de minuts.

D’aquesta forma, Vodafone s’afegeix a l’estratègia comercial empresa per les seues competidores, Telefónica i Orange, que també han apujat els preus als seus paquets convergents a canvi de més prestacions, encara que Telefónica ha incrementat les dades mòbils en les tarifes només mòbil sense increment a la factura.

Amb els canvis anunciats avui per Vodafone, els volums de dades mensuals (tant en els plans mòbils com a convergents) de les principals tarifes passen de 2GB, 4GB i 6GB a 10GB i 20GB, respectivament.

A més, als paquets convergents amb Vodafone TV incorporen Fox Play, una aplicació per veure les principals sèries de Fox i Fox Live.

En els plans de preus mòbil i convergent s’inclou a més Zero Chat, que permet utilitzar les aplicacions de missatgeria, com WhatsApp, sense consumir dades, i s’inclou la tramesa de SMSs i MMSs sense límits.

Durant les properes dos setmanes, els nous volums de dades mensuals estaran disponibles per a tots els clients (tant actuals com nous) i els nous plans de preus seran vigents a partir del 28 d’abril per a actuals i nous clients de l’operadora: particulars i autònoms o petites empreses.

Segons Vodafone, els canvis responen als nous perfils d’ús, ja que l’ús mitjà dels serveis de dades per client s’han incrementat en un 50 % l’últim any, mentre que en els serveis de vídeo el creixement en els últims 12 mesos ha estat del 83 %.

El 98% dels clients amb mòbil utilitzen les apps i serveis de missatgeria, segons l’operadora

En les seues recents compareixences, els directius de les tres companyies han posat de manifest que els ajustaments de tarifes es continuaran produint, ja que els clients requereixen més dades i més prestacions i això comporta un cost.

tracking