SEGRE

CONVENI EMPRESES

Reempresa vol centrar-se en firmes agroalimentàries

GlobaLleida i Cecot buscaran junts emprenedors per garantir la continuïtat de negocis || Més de setanta casos d’èxit

Els directius de Cecot i GlobaLleida, amb els responsables de Treball després de firmar el conveni.

Els directius de Cecot i GlobaLleida, amb els responsables de Treball després de firmar el conveni.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Reempresa aposta perquè les empreses agroalimentàries de Lleida tinguin garantit el futur.

Així ho va defensar ahir el president de la Cecot i de Reempresa, Antoni Abad, el dia que aquesta patronal va firmar un conveni amb GlobaLleida per garantir la continuïtat d’empreses de la província. Un acte que va tenir lloc al Col·legi d’Economistes de Lleida.

Reempresa funciona com un espai per coordinar els serveis efectius de suport a empreses que per diferents motius no tenen assegurada la continuïtat i emprenedors que aposten per agafar les regnes d’aquests projectes.

Abad va explicar que el seu projecte “exitós” vol evitar que a Lleida desapareguin “moltes de les empreses que té” perquè l’amo “no pot o no vol continuar el negoci”. En aquest sentit, va apostar pel sector agroalimentari lleidatà, encara que la majoria dels negocis que es traspassen són del sector comerç o de l’hostaleria.

A dia d’ahir, els casos d’èxit de Reempresa a Lleida des del 2011 han estat de 72, amb una inversió induïda d’1,85 milions d’euros. En aquest temps, a més, 256 persones van buscar un negoci per assumir-lo i 214 van oferir la seua empresa per no tenir relleu.

tracking