SEGRE

Denuncien els trets masclistes de la societat

Els ponents de la taula redona que va acollir dimarts l'Ateneu.

Denuncien els trets masclistes de la societatItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ateneu Popular de Ponent va organitzar aquest dimarts, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Les dones: motors de futur, una taula redona en la qual es va reivindicar la construcció d’una societat igualitària entre homes i dones. Durant la conferència, Mercè Ciutat, Isabel Hornos, Marta Alòs i Carles Freixer van plantejar la correcció dels molts components masclistes que regeixen la societat actual, denunciant també la poca visibilitat de les dones, que conformen el 54% de la població, en els mitjans de comunicació.

“El patriarcat és el nostre gran enemic, hem de treballar per intentar eliminar-lo”, va afirmar Mercè Ciutat. Per la seua part Isabel Hornos va destacar la importància de les polítiques igualitàries i l’actuació col·lectiva per millorar la situació de la dona, “cada persona pot actuar dins del seu àmbit, qualsevol petita acció és bona”.

Blanca Julià, directora de la coral Xiroia, va interpretar Com plora el mar amb l’objectiu de donar suport als milers de dones que lluiten cada dia als camps de refugiats

tracking