SEGRE

INTERNET

Vodafone aconsegueix l'accés immediat a la fibra de Telefónica després de segellar un acord

Vodafone aconsegueix l’accés immediat a la fibra de Telefónica després de segellar un acord

Vodafone aconsegueix l’accés immediat a la fibra de Telefónica després de segellar un acord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vodafone podrà accedir de manera immediata a la fibra òptica de Telefónica després d’assolir ambdues companyies un acord comercial d’accés a l’engròs a aquest tipus de xarxa amb compromisos de compra durant cinc anys.

Aquest acord permet a Vodafone comptar amb Telefónica per completar la cobertura de les seues xarxes de fibra i estendre "sensiblement l’empremta" on podrà oferir serveis de banda ampla ultra ràpida i de televisió, han informat aquest dijous Vodafone i Telefónica en un comunicat conjunt.

L’acord permetrà a Vodafone accedir de manera immediata a la fibra de Telefónica no només en determinats municipis subjectes a la regulació, sinó també en altres en els que s’havia alliberat a Telefónica d’obligacions a l’engròs d’accés a la fibra.

Telefónica ha valorat aquest acord com "una fita" en la seua estratègia de negoci a l’engròs i que li possibilita "tenir un paper més actiu" en oferir els seus serveis a l’engròs en un entorn comercial "cada vegada més dinàmic i innovador i amb més alternatives".

Vodafone opina que aquesta aliança "redundarà també en benefici dels consumidors que tindran al seu abast una millora" de cobertura i d’alternatives en xarxes de nova generació en l’àmbit nacional, amb una disponibilitat" "més important dels serveis associats a l’economia digital.

tracking