SEGRE

Cristina Rodríguez, elegida secretària general de CCOO de les Terres de Lleida

El 8è congrés del sindicat ha aprovat aquest divendres un nou projecte de futur

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres s’ha celebrat el 8è Congrés de Comissions Obreres de les Terres de Lleida. La reunió ha aplegat més d’un centenar de delegats i delegades que han escollit la nova executiva. Durant dos mandats de 12 i 5 anys, Jaume Sellés ha estat al capdavant del sindicat, però ara serà Cristina Rodríguez la responsable de la directiva, segons l'elecció que ha tingut lloc avui. La nova organització s’inicia amb el compromís de portar a terme un nou pla d’acció pels propers 4 anys que es distribuirà en àrees de treball. Es tracta d’un pla pilot que servirà per optimitzar recursos, segons ha dit Rodríguez.

Aquest nou projecte de futur pretén adaptar-se als canvis del món del treball conseqüència de la crisi. Té com a objectiu acabar amb la precarietat, especialment la dels joves, i lluitar perquè els llocs de treball tinguin continuïtat. Per això, diuen, el sindicat ha de modificar la seua estructura administrativa i ser més útil per a la defensa dels drets i la igualtat.

Comissions Obreres actualment compta amb més de 7.000 afiliats i 1.200 delegats sindicals amb presència als centres de treball de tota la província de Lleida.

Una imatge del congrés de CCOO aquest divendres a Lleida.

Cristina Rodríguez, elegida secretària general de CCOO de les Terres de LleidaMagdalena Altisent

tracking