SEGRE

Supsa Supermercat Pujol creix un 6,4% el 2016, fins els 142 milions d'euros

La cadena té previst reformar 13 establiments durant aquest any

Un establiment de la cadena Supsa

Supsa Supermercat Pujol creix un 6,4% el 2016, fins els 142 milions d'eurosSupsa Supermercat Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Supsa Supermercat Pujol, cadena de supermercats especialista en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha tancat l’exercici 2016 amb una facturació de 142.663.000 euros, cosa que suposa un creixement del 6,4% respecte l’any anterior.

“Els resultats d’aquest any demostren que les coses s’estan fent bé i que els nostres clients confien en nosaltres i en els nostres productes”, afirma Francisco González, director general de Plusfresc.

Pel que fa a superfície constant, la companyia ha crescut un 4,5% i continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida, on la seva quota de mercat ascendeix fins el 19%.

Durant el 2017, la cadena de supermercats té previst reformar un total de 13 establiments, un procés que complementarà amb l’ampliació de les seccions de peix.

A més, Supsa Supermercat Pujol continuarà apostant aquest any per la seva expansió, no només dins la província de Lleida, sinó també a les províncies de Barcelona i Tarragona. De fet, aquest mes d’abril la companyia ha obert la seva primera botiga a la ciutat de Tarragona, un establiment amb una superfície de venda de 1.200 metres quadrats i que ha suposat la creació de 24 llocs de feina.

Actualment Supsa Supermercat Pujol compta amb més de 1.100 col·laboradors i una xarxa d’establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent.

tracking