SEGRE

LABORAL

Els treballadors de serveis a bord de Renfe tornen avui a la vaga

Seran cinc jornades d’aturades per pressionar en la negociació del conveni amb Ferrovial Servicios

Els treballadors de serveis a bord de Renfe tornen avui a la vaga

Els treballadors de serveis a bord de Renfe tornen avui a la vagaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de Ferrovial Servicios -filial del grup Ferrovial- que presten serveis a bord i logístics als trens d’alta velocitat i llarga distància de Renfe comencen cinc noves jornades de vaga.

Les aturades, que s’iniciaran a la 1 de la matinada i acabaran a la mateixa hora del dia 5, se sumen a les cinc jornades de vaga que van tenir lloc durant la Setmana Santa, entre l’11 i 15 d’abril.

Els serveis que poden veure’s afectats són els de la restauració a la plaça, la distribució de la premsa diària, el servei de menors sense acompanyant, l’àudio-vídeo, la cafeteria, el bar mòbil i, en general, l’atenció al client.

El sindicat CGT considera que l’oferta presentada per Ferrovial Servicios a la taula negociadora "continua sent insuficient" i no recull les demandes consensuades pels treballadors en les assemblees.

Fonts de l’empresa han destacat que Ferrovial Servicios ha presentat més de dos-centes propostes durant més d’un any de negociació i totes elles han estat rebutjades pels sindicats.

tracking