SEGRE

CaixaBank inaugura a La Seu una oficina de nou model 'Store'

És la segona d’aquest tipus a les comarques lleidatanes

L'acte d'inauguració de la nova oficina de CaixaBank a La Seu d'Urgell

CaixaBank inaugura a La Seu una oficina de nou model 'Store'Caixabank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank va inaugurar aquest dimarts l’oficina de nou model Store La Seu d’Urgell. L’acte va ser presidit per l’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, qui va estar acompanyat per el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesus Fierro.

Durant l’acte, Batalla va agrair a CaixaBank que hagi triat La Seu d’Urgell per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013 amb les oficines ‘A’ de l’entitat.

CaixaBank té avui 94 oficines d’aquest model a Espanya (25 A i 69 Store).

Es tracta de la segona oficina de nou model de CaixaBank a les Terres de Lleida. La nova oficina Store La Seu d’Urgell, situada al carrer Josep Zulueta 12, es suma a l’oficina Store Lleida –ubicada a la Plaça de la Sal, 5-7 de Lleida ciutat- que va obrir les portes el 8 d’agost de 2016.

La Store La Seu d’Urgell disposa d’una una superfície aproximada de 414 metres quadrats. Compta amb 13 empleats i gestiona prop de 11.000 clients.

tracking