SEGRE

Un total de 72 negocis traspassats a Lleida amb Reempresa

Per un valor d’1,9 milions d’euros

ocidi

Un total de 72 negocis traspassats a Lleida a través del programa Reempresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president executiu de GlobaLleida, Ramon Roca, va explicar aquest dimecres a Tàrrega que el programa Reempresa ha permès traspassar de moment fins 72 empreses a la demarcació de Lleida per un valor d’1,9 milions d’euros. Roca va assegurar que “es tracta d’un model empresarial d’èxit que permet evitar que negocis en funcionament tanquin, sigui per jubilació o falta de relleu, i donar alhora una oportunitat a nous emprenedors ja que és més fàcil agafar les regnes d’un negoci en funcionament que començar de zero”.

Actualment la província de Lleida té més de 215 empreses inscrites en el servei (33% jubilació, 12% canvi de professió, 11% motius personals, 7,5% canvi de domicili i 7% problemes de salut, entre d’altres) i compta amb més de 270 persones interessades en reprendre un negoci.

El programa Reempresa, impulsat per la patronal Ceocat i d’Autoocupació, és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. A Lleida l’impulsen juntament amb GLOBALleida i de moment han obert punts d’atenció oficial del Centre Reempresa de Catalunya a Lleida capital i en els consells comarcals de les Garrigues, el Solsonès i aquest dimecres al de l’Urgell.

punts d'atenció del centre reempresa de catalunya

tracking