SEGRE

L'ICF finança 946 empreses de Lleida amb 195 milions d'euros

Un moment de la jornada de l'Institut Català de Finances a Lleida.

L'ICF finança 946 empreses de Lleida amb 195 milions d'eurosÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català de Finances (ICF) ha finançat 946 empreses de la província de Lleida per un import global de 195,1 milions d’euros en els últims cinc anys. L’entitat financera pública catalana ha donat a conèixer aquestes dades a la capital del Segrià en el marc d’una jornada que ha organitzat a la seu de la delegació del Govern per presentar al teixit empresarial de la demarcació els productes i instruments financers que té a la seva disposició.

La sessió l’han obert el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros; el conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró, i el conseller delegat de l’ICF, Josep Ramon Sanromà.

El conseller delegat de l’ICF ha explicat que “som aquí per explicar què és l’ICF, què fem i com ho fem”. Sanromà ha explicat que l’ICF és “el banc públic especialista en aportar finançament addicional a les empreses i empresaris de Catalunya”, i que en els darrers anys “el Govern ha impulsat canvis legislatius i organitzatius per tal que l’entitat pugui actuar com a banc públic d’inversions i finançament, a imatge i semblança d’un centenar d’institucions financeres públiques que operen arreu d’Europa”.

Posteriorment, el director tècnic de Carn Sargaire, Jordi Capdevila i el conseller delegat de Biovert, Enric Bonet, han explicat les seves experiències en matèria de finançament, i en concret, les solucions de finançament que l’ICF els va aportar per tirar endavant el seu projecte.

Un cop finalitzades les presentacions, l’equip comercial de l’ICF ha atès de manera individualitzada una vintena d’empreses que han sol·licitat assessorament per tal d’estudiar les seves necessitats de finançament i els seus projectes.

tracking