SEGRE

IFR Group adquireix una consultoria alacantina i preveu crear 25 nous llocs de treball a Lleida

Les instal·lacions d'IFR al Parc Científic de Lleida.

IFR Group adquireix una consultoria alacantina i preveu crear 25 nous llocs de treball a LleidaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consultoria tecnològica lleidatana IFR Group, dedicada al desenvolupament de software de gestió per a grans empreses, ha adquirit la consultoria d’Alacant MCA amb l’objectiu d’integrar-la com a seu de la companyia a la zona de llevant, segons ha informat aquest dijous mitjançant un comunicat.

IFR ha incorporat la plantilla d'MCA al seu equip de professionals i ha passat a gestionar els projectes de més d’una quarantena de grans companyies de la zona.

L’adquisició de MCA es produeix després que IFR absorbís el Grup Euclides, fins el moment el seu principal competidor al sector, en el marc del procés d’expansió que ha portat a la companyia a convertir-se en el primer partner de Microsoft en la implantació de software de gestió per a grans empreses del mercat espanyol. Actualment IFR compta amb seus a Madrid, Barcelona, Alacant i Lleida, d’on és originària,

Segons la firma, el progressiu creixement de la companyia repercutirà també a la seua seu central, ubicada al Parc Científic de Lleida, ja que IFR preveu una ampliació de la seua plantilla (principalment per a un perfil de programador) de fins a 25 noves incorporacions en els propers mesos.

tracking