SEGRE

EMPRESES

Arranca la Trobada al Pirineu, que clausurarà el ministre d'Energia

D’empresaris lleidatans d’èxit a l’experiència política || S’hi espera l’assistència de més de sis-centes persones

Imatge d’arxiu d’una conferència de la Trobada.

Imatge d’arxiu d’una conferència de la Trobada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 28a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu arranca avui dijous els motors amb la recepció als assistents a aquestes dos jornades econòmiques que se celebren a la Seu d’Urgell, una cita que s’ha consolidat com una de les jornades econòmiques privades més importants de Catalunya, que en aquesta ocasió la inaugurarà demà divendres la vicepresidenta del Govern de la Generalitat Neus Munté i la clausurarà Álvaro Nadal, Ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital., el mateix dia.

Entre avui i demà hi ha previstes taules col·loqui d’empresaris de Lleida que comentaran les seues experiències com Jaume Pont, president de Llet ATO, Montserrat Rossell, administradora general d’Altinco Agro, i Jaume Saltó, fundador i CEO del Grup Saltó. Així mateix, en la jornada d’avui estan previstes dos conferències més, una de dedicada a la inversió i una altra sobre la revolució digital i l’impacte en les empreses. Per demà divendres, l’exministre d’Economia i excomissari europeu Pedro Solbes, amb l’assessor econòmic i polític Juan Verde, parlaran dels llaços econòmics entre la Unió Europea i els Estats Units.

Així mateix, en una altra taula redona s’abordarà la importància de l’adaptació de les empreses als canvis econòmics de l’entorn i es mostraran els diferents models de negoci dins de la reorientació estratègica de les empreses a càrrec de Silvio Elías, cofundador i director de Veritas; Juan José Muñoz, director de grans clients d’Endesa España, França i Portugal; i Pau Relat, conseller delegat de Mat Investment Holding.

D’altra banda, Andreu Mas-Colell, exconseller d’Economia i Empresa, i Antón Costas, catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona i expresident del Cercle d’Economia, parlaran de les evidències reals de la recuperació econòmica.

En definitiva, al llarg d’aquests dos dies de durada de la 28a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, en la qual s’espera una assistència d’aproximadament sis-centes persones, s’aportarà les claus i les estratègies per entendre la situació econòmica i empresarial actual i actuar en conseqüència.

Les dades

  • La recuperació, sota la lupa. L’edició d’aquesta Trobada Empresarial al Pirineu se celebra en un moment en el qual els “brots verds” de l’economia són cada vegada més evidents, encara que algunes veus prevenen davant d’una possible recaiguda.
  • Ponents il·lustres. Des dels empresaris lleidatans que explicaran la seua fórmula de negoci com el president de Llet ATO, Jaume Pont; Montserrat Rossell, administradora general de AltincoAgro, i Jaume Saltó, fundador de Grup Saltó, passant per l’exministre d’Economia i excomissari europeu Pedro Solbes o l’exconseller d’Economia Andreu Mas-Colell.
  • Inauguració i clausura. La inauguració de la 28a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu anirà a càrrec demà de la vicepresidenta de la Generalitat, Neus Munté, i la clausura d’aquest certament el farà la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. 
tracking