SEGRE

> Termòmetre empresarial

Les estratègies davant el canvi són el fil conductor de la trobada

Termòmetre empresarial

Termòmetre empresarial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell pren avui i demà el pols a l’empresariat lleidatà. La raó, la 28a Trobada Empresarial al Pirineu, que preveu aplegar uns 600 assistents.

Enguany, les estratègies per un marc canviant seran el fil conductor de les jornades on s’abordaran qüestions com els riscos geopolítics, la quarta revolució industrial o quin serà el rol de les empreses. I és que, tot i la millora del panorama econòmic, tant a escala europea com mundial, l’empresariat constata com la seua activitat es troba sotmesa a la influència de les polítiques internes dels països i a fenòmens d’abast global com l’ajustament de l’economia de la Xina.

La trobada pretén aportar les claus per entendre com aquestes circumstàncies dificulten prendre decisions i, de retruc, augmenten els nivells de risc. En aquesta edició, els assistents escoltaran les experiències de diversos directors i empresaris a l’hora de dissenyar i aplicar estratègies d’èxit. La trobada s’ha consolidat com una de les jornades econòmiques privades de tot Catalunya que atrau més participants.

ponents

  • La iniciativa convoca habitualment destacades personalitats dels àmbits polític i/o econòmic. 
  • Del primer destaquen la vicepresidenta del Govern, Neus Munté, que inaugurarà demà la trobada. Quant a la cloenda, serà a càrrec de la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría.
  • També hi ha prevista la participació de l'exministre d’Economia i excomissari europeu Pedro Solbes, i de l’exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell. 
  • La llista de ponents de primer nivell inclou el director general de l’IESE, Franz Heukamp; el director general de Veritas, Silvio Elias; el director d’Endesa Grans Clients a Espanya, Juan José Muñoz, o el vicepresident d’Havas Grup, Ferran Rodés. 
  • Experts com l’assessor econòmic Juan Verde, el catedràtic de Política Econòmica de la UB, Anton Costas o empresaris com el CEO del grup Saltó, Jaume Saltó o el president de Llet Ato, Jaume Pont, també hi intervindran. 
  • Moderaran conferències i taules periodistes com Esther Vera, Josep Puigbó, Xavier Vidal-Folch o Martí Saballs. 
tracking