SEGRE

> L'alcalde de La Seu demana als empresaris que apostin pel Pirineu

Destaca les oportunitats que representa per a nous negocis

Albert Batalla en un moment de la seua intervenció.

L'alcalde de La Seu demana als empresaris que apostin pel PirineuTrobada Empresarial al Pirineu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Albert Batalla, ha aprofitat aquest divendres la inauguració de la 28 Trobada al Pirineu per demanar els empresaris que apostin precisament pel Pirineu. Ho ha fet després de recordar que una de les noves empreses que va anunciar en el mateix acte fa un any és ja una realitat. Es tracta d’una firma de pròtesis dentals de titani i que s’ha pogut instal·lar gràcies que el polígon de La Seu d’Urgell compta amb fibra òptica. Sobre la segona empresa agroalimentària, el projecte de la qual també va avançar fa un any, va avançar que serà una realitat en pocs mesos.

Aquests dos projectes empresarials han servit a Batalla per defensar que el Pirineu en general i La Seu en particular són capaços de combinar tradició i quilòmetre zero, amb l’exemple de la que serà nova empresa de "neules" amb la modernitat de la qual és exemple la firma de pròtesi de titani.

L’alcalde de la capital del Alt Urgell ha acabat la seua intervenció amb el missatge que La Seu i el Pirineu representen no només la capacitat de canvi, sinó també de recanvi.

tracking