SEGRE

Google estrena una eina del seu cercador per trobar feina

El motor de cerca col·laborarà amb serveis web com LinkedIn o Facebook

El logo de Google a la seua seu de Nova York

Google estrena una eina del seu cercador per trobar feinaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google va estrenar aquest dimarts una eina del seu motor de cerca per ajudar els usuaris a rastrejar i trobar ofertes de treball que s’ajustin a les seues necessitats laborals. Segons va anunciar la companyia tecnològica en el seu blog, des d’avui els usuaris que introdueixin a Google "treballs a prop de mi" o fórmules similars que estiguin relacionades amb la recerca d’ocupació rebran resultats que els permetin veure ofertes de treball a internet.

"Sense importar qui ets o quina feina estàs buscant pots trobar l’anunci de treball que encaixi amb les teues necessitats", va explicar la companyia en un comunicat, que va detallar una funció que Google ja havia avançat en el seu esdeveniment de desenvolupadors I/O de maig.

Google va afirmar que col·laborarà amb serveis web que s’utilitzen en la recerca d’ocupació, com LinkedIn, Monster, WayUp, DirectEmployers, CareerBuilder, Glassdoor o Facebook, perquè la seua eina inclogui en els seus resultats els anuncis d’aquests llocs tan aviat com estiguin publicats a internet.

Per a molts d’aquests llocs de treball, Google va assegurar que els usuaris podran veure en els resultats les qualificacions i opinions sobre l’ocupador, conèixer quant temps els portaria anar de casa a la feina i rebre alertes personalitzades quan apareguin ofertes que coincideixin amb els seus criteris.

A més el gegant tecnològic va assenyalar que posarà a disposició de tothom consells i guies perquè els seus anuncis de llocs de treball apareguin en els resultats del cercador. "Siguis un jove adult buscant la seua primera feina, un veterà que espera fer ús de la seua experiència com a líder en la vida civil, o un pare buscant una feina amb millor sou per donar suport a una família en desenvolupament, esperem que aquesta nova experiència a Google faci més simple i efectiva la recerca d’ocupació", va finalitzar la companyia.

tracking