SEGRE

Empreses de Lleida van oferir a les oficines del SOC més de 2.500 llocs de treball el 2016

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya va invertir a Ponent més de 17,4 milions d’euros en accions a favor de l’ocupació

La directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, durant la roda de premsa.

Empreses de Lleida van oferir a les oficines del SOC més de 2.500 llocs de treball el 2016Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, ha presentat aquest dimecres la programació de les polítiques d’ocupació a la demarcació de Lleida. Així, Garau ha informat que enguany el departament està executant diversos programes de polítiques actives d’ocupació, als que ha destinat 17.450.000 euros i que beneficien unes 9.000 persones.

Les polítiques d’ocupació del SOC incideixen especialment a la demarcació de Lleida per l’aplicació de les iniciatives de desenvolupament local com, per exemple, els inclosos en els projectes de “Treball a les 7 comarques”, en concret a la comarca del Pallars Jussà, i de “Treball als Barris” a la ciutat de Lleida.

Les oficines de treball a la demarcació de Lleida van oferir l’any passat 106.748 atencions a les persones, amb 2.530 llocs de treball oferts per les empreses. D’aquests, 1.004 es van cobrir amb persones inscrites al SOC.

tracking