SEGRE

EMPRESA

La Diputació de Lleida premia la trajectòria empresarial de Lluís Pagès

És el fundador de l’editorial Pagès Editors

El president de la Diputació, Joan Reñé, entrega el premi a Lluís Pagès.

El president de la Diputació, Joan Reñé, entrega el premi a Lluís Pagès.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida va entregar aquest dimecres els Premis als millors projectes empresarials, entre els quals el Premi a la trajectòria empresarial, que ha recaigut en el fundador de Pagès Editors, Lluís Pagès.

El president de la Diputació, Joan Reñé, va elogiar “la clara aposta i compromís editorial cap al país, cap a la llengua i la literatura de Lluís Pagès”, va informar la Diputació en un comunicat. L’editorial Pagès Editors va ser creada el 1990 a Lleida amb l’objectiu de publicar llibres en llengua catalana, i des d’aleshores ha publicat prop de 2.700 títols.

El Premi a la Innovació el va rebre Finalboss Games, una empresa ubicada al CEI de Tàrrega que ofereix serveis per al desenvolupament de videojocs propis o mitjançant treballs d’outsourcing.

Aquests guardons busquen reconèixer la innovació i l’emprenedoria de les empreses lleidatanes

El Premi al Jove emprenedor se’l va emportar Juan Folguera, de l’empresa Invelon Technologies, del CEEILleida, especialitzada en la impressió 3D per oferir solucions a empreses 4.0. L’Estudi Moliné Disseny de la Seu d’Urgell va ser guardonat amb el Premi al projecte d’innovació empresarial. L’empresa dissenya i comercialitza al món urnes fúnebres biodegradables que inclouen una llavor d’un arbre.

Finalment, el Premi a la responsabilitat social corporativa el van guanyar dos empreses: l’Hotel Muntanya Prullans, del grup Cerdanya Resort per la creació de la seua pròpia moneda, el social cerdà, monedes de fusta que premien actituds responsables amb el medi ambient dels clients, i Cartaes Tàrrega, especialitzada a inserir laboralment les persones en risc d’exclusió.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans.

tracking