SEGRE

EMPRESES

El consell d’El Corte Inglés sotmetrà a la Junta la fusió amb Hipercor

La decisió suposarà el manteniment de les dos marques i la seua identitat corporativa, i no afectarà les seues plantilles

El consell d’El Corte Inglés sotmetrà a la Junta la fusió amb Hipercor

El consell d’El Corte Inglés sotmetrà a la Junta la fusió amb HipercorEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració d’El Corte Inglés ha acordat sotmetre a la Junta General d’Accionistes, que se celebrarà el proper 27 d’agost, la fusió per absorció d’Hipercor per part d’El Corte Inglés SA, ha informat l’empresa.

La fusió entre El Corte Inglés SA (societat absorbent) i Hipercor (societat absorbida) suposarà el manteniment de les dos marques i la seua identitat corporativa, i no afectarà les seues plantilles.

L’objectiu d’aquesta operació és "millorar i complementar l’oferta comercial" i aprofitar les sinergies entre els dos formats, tant en l’àrea de compres com en la de vendes, ha explicat el grup de distribució.

L’operació comporta una reordenació dels espais comercials per fer-los més atractius.

D’altra banda, Leopoldo del Nogal Ropero, conseller d’El Corte Inglés des de 2010 i director de Compras, ha comunicat avui al consell la seua decisió de deixar voluntàriament ambdós càrrecs.

Segons El Corte Anglès, la renúncia obeeix a raons personals i es produeix "després d’haver desenvolupat una llarga tasca professional" dins del grup i d’haver ocupat càrrecs de responsabilitat a Espanya, els EUA i Portugal.

El consell d’administració ha agraït a De la Noguera "la seua entrega i dedicació durant tots aquests anys".

També se sotmetran a la Junta d’Accionistes els comptes anuals, l’informe de gestió i la proposta d’aplicació del resultat.

L’ordre del dia inclou també la ratificació de les transmissions de les accions en cartera, l’autorització per a la compra d’accions pròpies, la remuneració del consell i el nomenament i cessament de consellers.

tracking