SEGRE

EMPRESES PROJECTES

Distform inverteix quatre milions en una nova fàbrica a Torrefarrera

L’empresa d’equipaments i maquinària per a cuines professionals la inaugurarà al setembre || La firma compta amb seixanta empleats i en preveu quaranta més.

Imatge virtual de les noves instal·lacions, que preveu que siguin una realitat al setembre.

Imatge virtual de les noves instal·lacions, que preveu que siguin una realitat al setembre.DISTFORM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Distform, empresa ubicada a Torrefarrera i dedicada a la fabricació d’equipaments i maquinària per a cuines professionals, inaugurarà al setembre una nova fàbrica amb 7.200 metres quadrats sobre una superfície de 12.000 metres quadrats al polígon de la localitat del Segrià, després d’invertir-hi més de 4 milions d’euros. Les noves instal·lacions s’enquadren dins del pla d’expansió de la companyia, que compta amb seixanta empleats i preveu la creació de quaranta nous llocs de treball. Així mateix preveu doblar la facturació en els propers cinc anys i assolir els 25 milions d’euros el 2022.

“Per poder seguir avançant, i davant de la creixent demanda del producte innovador que ofereix Distform, la companyia ha decidit ampliar les seues instal·lacions” explica Josep Ramon Subirà, director de la companyia lleidatana.

Aquestes noves instal·lacions comptaran amb les més modernes tecnologies de gestió enfocades a la indústria 4.0, reduint els terminis de fabricació i elevant qualitat i la traçabilitat dels productes fabricats. Distform afirma que es convertirà en una de les instal·lacions més avançades del sector a l’Estat.

El 80 per cent dels seus productes compta amb un termini d’expedició de 24 hores gràcies a un automatitzat sistema productiu i un ampli estoc.

A les noves instal·lacions, el 40 per cent de la superfície estarà destinada a un estoc permanent dels productes més demanats. Renova tota la maquinària de transformació d’acer inoxidable, incorporant les tecnologies com ara el tall per làser de fibra o el panelat totalment automatitzat.

La companyia compta amb més de 25 anys d’història i té entre els seus clients importants referents en el món de la restauració. Per exemple, compten amb els seus productes restaurants guardonats amb estrella michelin com són el Celler de Can Roca, arribat a ser distingit com el millor del món, Martín Berasategui, Aponiente, Arzak, i Tikets, entre d’altres, segons explica.

tracking