SEGRE

MOTOR

Volkswagen actualitzarà el software dels motors dièsel a tot Europa

Oferirà una prima per canviar un vehicle dièsel antic per un de nou

Volkswagen actualitzarà el software dels motors dièsel a tot Europa

Volkswagen actualitzarà el software dels motors dièsel a tot EuropaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup automobilístic alemany Volkswagen actualitzarà el software dels motors dièsel amb la norma Euro 5 i Euro 6 a tot Europa de totes les marques del consorci i oferirà una prima per canviar un vehicle dièsel antic per un de nou, que encara no ha quantificat.

Volkswagen va informar que les marques VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche i els Vehicles Comercials treballen actualment en els detalls d’aquesta prima perquè els propietaris d’un vehicle dièsel amb la norma Euro 1 i fins Euro 4 n’adquireixin un altre de més nou i net, sigui amb un motor de combustió que emeti menys o elèctric.

Així mateix actualitzarà el software dels models amb un motor dièsel de la norma Euro 5 i part dels quals tinguin un motor Euro 6 de totes les marques, no només a Alemanya, sinó a tot Europa.

El president de Volkswagen, Matthias Müller, va dir que "amb aquest paquet de mesures ampli reduirem notablement les emissions d’òxids de nitrogen i millorarem la qualitat de l’aire".

La indústria automobilística va acordar aquesta setmana amb el Govern alemany i alguns estats federats mesurades per millorar la qualitat de l’aire a les ciutats reduint les emissions d’òxids de nitrogen entre un 25 i un 30%.

La indústria automobilística es compromet a actualitzar el software de 5,3 milions de vehicles a Alemanya, d’ells 4 milions són del grup Volkswagen.

El grup Volkswagen participarà de forma proporcional a la seua quota de mercat a Alemanya en el fons de 500 milions d’euros per a la mobilitat sostenible a les ciutats.

La indústria pagarà 250 milions d’euros a aquest fons i el Govern alemany uns altres 250 milions d’euros.

tracking